fem escola
Heu anat alguna vegada al Climbat?

Segur que us sona si els vostres fills són del Club Super 3 i el dia del seu aniversari reben invitacions per anar-hi. Sí, sí, ho heu endevinat: va d’escalada.

A Barcelona hi ha tres centres i nosaltres vam anar al de La Foixarda que és cobert, però que té una part a l’aire lliure. Per un mòdic preu de 5,80€ per nen, els vostres fills podran passar un dia rodó escalant parets, fent circuits (amb tirolines si són majors de 7 anys i sota la supervisió d’un monitor) i pujant a inflables.

Els pares podeu estar amb ells sense pagar, us podeu emportar el dinar i us deixen seure al bar de dins o de fora sense consumir.

Ah! Us recomanem que hi estigueu de les 13.30 a les 15 h perquè és quan hi ha el monitor que supervisa el circuit de tirolines per als majors de 7 anys. I posats a recomanar, emporteu-vos el dinar i quedeu-vos-hi a la tarda, perquè hi ha menys gent i podeu veure escaladors entrenant. I tingueu per segur que amb tanta energia gastada, a la nit dormiran com uns lirons! Per a més informació: http://www.climbat.com

 

Gemma Castañé, membre de la Comissió Revista “Fem Escola”.