fem escola
La Comissió de Comunicació: un equip en ple creixement!

Recordeu aquest video on us animàvem a participar a la Comissió de Comunicació?

Va ser tot un èxit: es van apuntar 16 persones per donar suport a l’equip de l’any anterior (el qual només estava format per 2 persones, més 6 encarregades d’aquesta revista).

Enguany són 10 les persones que han publicat més de 70 noticies de l’AMPA, via cartells, escrits, fotos i inclòs 7 vídeos al blog i a les xarxes socials (Facebook i Twitter). Hem comptat, a més a més, amb l’inestimable participació sostinguda de membres d’altres comissions.

Fotògrafs i càmeres, redactors, dinamitzadors de xarxes i tècnics formem un equip que treballa en xarxa... fent de tant en tant alguna trobada davant unes pizzes i refrescs ;).

D’aquest equip, 4 persones fan una feina poc coneguda: es dediquen a mantenir actualitzat el sistema de comunicació digital, gestionant les bases de dades de l’AMPA, els equips informàtics i les aplicacions de les que disposem. Tres pares s’han incorporat aquest curs per donar suport tècnic a l’ Israel Vela , principal membre de la Comissió de Comunicació en cursos passats i qui va marxar amb la seva família fora d’Europa fa uns mesos.

Volem aprofitar la publicació d’aquesta edició de la revista -a la qual va estar també donant suport tècnic en els últims cursos- per agrair la seva dedicació i disponibilitat per construir l’actual sistema de comunicació i per la seva il·lusió en implicar més pares i mares en aquesta tasca.

Encara ens queda molt per fer: volem apropar l’AMPA a tota la Comunitat Educativa, comunicant més i millor. Aquest equip és molt potent i tots estem aprenem molt de tots així que recorda: Forma’t col·laborant amb la Comissió de Comunicació !

 

Nathalie Gasnier, membre de la Comissió de Comunicació.