fem escola
Est-ce que votre enfant parle français?

Francès

Les classes de francès van sorgir amb l'interès que tenien alguns pares de l'escola per la llengua francesa com a opció d'aprenentatge per als seus fills. Desprès de realitzar una petita enquesta, vam concloure que valia la pena muntar un extraescolar de francès. Li vam proposa a la Reyes, la directora, i es va mostrar oberta. L'activitat s'ha programat a l'hora del patí del menjador, ja que, com el francès no està inclòs en el programa escolar, no ha sigut possible fer-ho en hores lectives.

Hi han 4 grups separats per cicles i per nivells. El màxim d'alumnes per classe són de 8 infants, el que permet un aprenentatge més efectiu i més personalitzat. Els infants que participen a les classes estan molt contents i amb ganes de seguir l'any vinent. Jo he assistit personalment a unes quantes classes i puc dir que són dinàmiques i agradables. Es veuen als alumnes motivats i participatius!

Francès

Aquí podeu veure uns vídeos en els que alguns dels alumnes ens donen la seva opinió sobre les classes ...

 

Esperem que l'any vinent molts nens i nenes s'apuntin i que l'activitat tingui èxit. És un plus més per  la nostra escola!   

Mandy Mongiovi, membre de la Comissió de Extraescolars